Děvčátka
Anotace: Někdy se nedaří.
Sedí Franta na lavičce,
probírá se v diáři.
Přemýšlí teď o holčičce,
co ho láskou obdaří.
Zuzka by mu ráda dala,
ale dneska nemůže.
Hanička se právě vdala,
tak mu těžko pomůže.
Je to špatné, zatraceně,
nedá mu též Janička.
Neshodli se tenkrát v ceně,
sleva byla maličká.
To by jeden vzteky brečel,
zůstala jen Renata.
Před ní, aby člověk klečel,
než si sundá kaťata.
Přečteno 766x
Tipy 48
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Justýna, drsnosrstej kokršpaněl, ota.pé, zvířenka, Labraccio, CyaNide, BArBArKO, jita.1965, NikitaNikaT., ...
Komentáře (17)
Komentujících (16)