Naše nabídka
Anotace: Zdravá strava podle Psavce.
Pivo
Evropivo teď tu vládne,
každý člověk po něm mládne.
Můžeš si půllitřík dáti,
krok ti bude zrychlovati.
Pročištění bude řádné,
neboj, on to záchod zvládne.
Lahůdkové párky
Když chceš držet dietu,
dej si párek z marketu.
Sója ta tě uzdraví,
maso je přec nezdraví.
Protože jsi popleta,
zvítězila kotleta.
Pokrmové tuky
Celou škálu my jich máme,
máslu se teď vyhýbáme.
Cholesterol ten nás děsí,
lékař jenom hlavu svěsí.
Dilema je, co si dáme,
asi bůček, vždyť se známe.
Přečteno 458x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ota.pé, Bíša, Karmínka, BArBArKO, losscar, jita.1965, NikitaNikaT., Quigleika, V.N.Losinský, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)