..sem to nevydržela do rána a rozbalila si Tě před spaním..nelituji..s úsměvem do hajan..:-))
04.02.2009 21:15:00 | Tacca
No a pak že kdo pozdě chodí sám sobě škodí...ale takhle se zase mohl přidat k nim :-)
04.02.2009 20:54:00 | Chancer
Skorem se válím pod stolem... :oD Psavecku, tohle mi nedělej! Jak su rozlámaná, bolavá, nachcípaná, ale zasejkc od miláčka pomilovaná a pomazlená... takže ve finále příjemně unavená... prostě jsi mne dostal a mne bolí k temu všemu bránice. Tohle se fakt povedlo! :o) Jak by to asik vypadalo tak trochu opačně, ale bez sousedky?
Tož Venda nelenil,
za jinou zašel,
kdo by to pak řek,
že si jinou našel! :o)
A žili šťastně! :oD
04.02.2009 19:54:00 | NikitaNikaT.