Waywarde, já se nemusel přemáhat, mě to přešlo samo!
Psavče, super!
13.03.2009 01:51:00 | Zasr. romantik
Psavec.. moc hezoucke, lekari maji trzni hospodarstvi za penize povedi dnes cokoliv...hihi tak jim vsechno never a zij!
12.03.2009 21:17:00 | carodejka
To je jedna ze situací, při které by se mi líbilo přejít z časnosti na věčnost..zas na druhou stranu, byla by škoda nedotáhnout to do konce :-)
12.03.2009 20:48:00 | Chancer
Pěkné verše, líbí - jako vždy, musím dát tip, za tvůj usměvavý vtip, ve kterém je vždy kousek pravdy.
12.03.2009 20:26:00 | Kapka