Anotace: Tohle je vzpomínka na kamaráda, který často jezdil do lázní a potom rád vzpomínal na lázeňské manželky. V jedněch lázní byl zvyk, že každý záletník musí postavit na potoce mlýnek. Poslední den tam byl vždy velký nával a plno mlýnků vesele klapalo.
Je možné udělat vyjímku a udělit tip ještě jednou?Tentokrát gabkinovi za jeho komentář...
25.03.2009 10:45:00 | Házté
Tož kurňa, ta shoda, su taky Karel, su taky lázeňský švihák, kurňa, není ta ST básnička pro mne? Kdo ví
23.03.2009 21:33:00 | Kars
Možná že to tak fungovalo kdysi i v Nizozemí :-)
23.03.2009 16:08:00 | Chancer