Zas k nám měsíc lásky přišel,
stojí ten, co předtím visel.
Proto muži neváhejte,
s ženami si užívejte.
Mladým těm se radit nedá,
každý svoje štěstí hledá.
Pod kvetoucím stromem venku,
líbají teď Hanku, Zdenku.
A ta střední generace,
netrpí moc na orace.
Co se sluší, dobře znají,
milují se nejen v máji.
Pro ty staré rady máme,
kytičkou je získáváme.
Viagra když nepomůže,
tak to spraví jistě růže.
Skvělé dílko, miláček mne včera zulíbal, ale s citem. Jelikož měl povinnosti pracovní, přesto našla se chvilička, jen pro nás dva samotné a těch slůvek lásky, co mi řekl, ještě teď je v hlavě slyším, byla to krásná chvíle. :o)
02.05.2009 12:55:00 | NikitaNikaT.
že by se někdo růžovými trny šlehal do rozkroku?
...aby dosáhl přískoku :)
02.05.2009 01:40:00 | blue
Bíša mi odcizil slova díků :-) Je to fajn jen počasí by mohlo být lepší.
01.05.2009 14:04:00 | Chancer