jendou to příjde a pak to až bude ještě využívanější součástí slovní zásoby, možná.o)
16.05.2009 11:49:00 | kikis
ST, ale až se ti to vysvětlování jednou nepovede, to pak se teprve namluvíš. :-))
14.05.2009 22:12:00 | Zasr. romantik
Hodně milá :-) Připomněla mi jednu z mých úplně prvních básní, mojí prvotinu..jmenovala se Až jednou a psal jsem tam, když to řeknu zkrátka - že jednou bude hůř a máme si užívat přítomnosti. Takže díky za milé pozastavení a už docela starou vzpomínku ;-)
14.05.2009 20:54:00 | Chancer