nedivím se
teda napsal jsi to skvěle
ale taky bych tě poslala do promiň p....e
21.05.2009 19:02:00 | Lady L
Hele já jednu "královnu" podle jména znám :-)
21.05.2009 17:23:00 | Chancer
S kořalou nic nechce mít? Dá se tohle vyléčit?
problém mám já tento samý, nevyléčitelní páni....
Otázka zda s Mírou piješ nebo to sám v sebe liješ????
Hovno v snáři značí zisky, setři pěnu polib pysky...
Jednous její Psavec vlastní..., buďte spolu dále šťastní..
Napije se někdy též, tak ji z hovna dostaneš...
21.05.2009 15:49:00 | Veselý Drak
Moje žena se mnou pije
Frantu Krále neznala
denně dvě tři čtyři deci
neví...že jsem ožrala
Královnou už dávno není
je to všechno na hovno
byla mladá a už neví
že mám já s ní mimino
...to je jenom kom :)
20.05.2009 22:42:00 | WAYWARD