Naše Hanka
Anotace: Nepodceňujte křehulky.
Sešli jsme se u Jičína,
to vám byla mela.
Hanka byla trochu líná,
autem dál jet chtěla.
Kdepak auto, moje milá,
bágl rychle zvedni.
Zaslechl jsem jak nám spílá,
že jsme blázni jedni.
Cos to splašil za vrtuli,
kámoší se ptali.
Za hodinu nám tu bulí,
sázky zavírali.
Jenom chvíli postávala,
vyrazila rázně.
Do šneků nám nadávala,
kdepak žádné lázně.
Když jsme potom v krčmě sedli,
pobaveně mrkla.
Slabě jste si hoši vedli,
posměšně jen frkla.
Od té doby posloucháme,
Hanka partu vede.
Zásadně se necouráme,
nebo nás hned sjede.
Přečteno 407x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jita.1965, bejbyyyy, Tanzania, isisleo, poustevník Jirka, Radek.oslov.Šafárik, kuskus pruhovaná, hezule, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)