Pracant
Anotace: Blbinka po dobrém obědě.
Abys ses mi chlapče netnul,
volá mamka, já se leknul,
silně jsem vám právě seknul,
překvapeně pak jsem heknul,
Něco letí, ne však kůl,
ukazováčku mám půl,
tiše říkám, že jsem vůl,
osud ten vzal na mne hůl.
Skučím velkou bolesti,
čekají mě starosti,
mizí moje radosti,
kdepak sladké blbosti.
Přečteno 333x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jita.1965, Elza511, 5thelement, hezule, bejbyyyy, Mario de Janiero, Tanzania, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)