Psavečku, Ty mě vždy tak rozesměješ :)) ... děkuji ... PS: ... a na takové bacha, ať máš hezky blahobyt a ne holobyt ...
05.06.2009 17:33:00 | toužím.jít.dál
myslím a doufám že od psavce jsou to jen písmena řekněmě "odkoukaná" krásně poskládaná nikoli však autobiografie... jako vždy rozesmála a potěšila...
03.06.2009 17:24:00 | Nút
Nikitka má pravdu, je to pecka. ST
Někdo má rad holky, jiný zase vdolky, v tomto prípade vdolky by asi boli vhodnejšie, ale po vojne je každý generál.
02.06.2009 20:15:00 | Juraj Hrom
Čert nikdy nespí :-)
01.06.2009 20:41:00 | Chancer
A i takhle by to mohlo dopadnout a co holobyt to je houby, ale horší je nějakej ten květák na ... to už je pak v pr...
01.06.2009 19:51:00 | Kubino 2