Velký flám
Anotace: Procházka v lese jako detoxikace.
Dneska žádná báseň není,
přiznávám to stydlivě.
Plány ty se občas změní,
když jsem s partou na pivě.
Ač nedělám u zedníků,
světím modré pondělí.
Pilně běhám po lesíku,
proklínám tu neděli.
Občas člověk vypít musí,
aby červa utopil.
Co vám potom ale zkusí,
proč jsem pravdu vyklopil.
Do zvířat mi žena laje,
nezavře vám hubičku.
Potom ale přeci taje,
když ji koupím kytičku.
Přečteno 562x
Tipy 48
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Flamy, jita.1965, Indigo, kuskus pruhovaná, 5thelement, floreciente, umělec2, stravla, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)