.
hromádky pocitů
očekávání
a pak
pěsti rozvinuté do pohlazení
hodně bylo
něco zase je
a snad ještě bude
kdo málo čeká
hodně dostane
kdo nečeká nic
toho potká zázrak
padající hvězda
co se srazí
s letícím přáním
nedokonalí?
ne... tak akorát
pro sebe
.
Musím jen souhlasit s komentíkem níže :) ... moc se Ti to celkově povedlo ... a je v tom životní pravda ...
16.06.2009 16:19:00 | toužím.jít.dál