Zamilovaná děva
Anotace: Drobná balada o dnešních citech a hodnotách,
Před obědem dívka vstala,
pozdravení matce dala.
Potom řekla bez okolků,
přivedu si domu holku.
Muži málo něhy mají,
hned se k sexu dobývají.
Jejich tělo nemá krásu,
hora špeku, málo vlasů.
Matka se vám tuze lekne,
málem potom dceru sekne.
Proč bys muže vzdávala,
vždyť jsi s nimi spávala.
Krize na ně přišla máti,
příjmy se jim nyní krátí.
Nejsem zvyklá na šetření,
proto se mé city mění.
Našla jsem si jednu paní,
peníze si zlatem chrání.
V pekle nebo v nebíčku,
miluji teď lesbičku.
Přečteno 492x
Tipy 54
Poslední tipující: Holis, Giginka, hezule, Gudula, Martinecka23, padající do neznáma, labuť, Tanzania, Kars, Mbonita, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)