Opatrná
Anotace: Nechce se dát ukecat.
Zase jsi mi nedala,
smůla smůlovatá,
jenom jsi mě líbala,
holka moje zlatá.
To mi vážně nestačí,
já chci mnohem více,
copak chlapci postačí,
polibek na líce.
Dej mi lásku celičkou,
oddej se mi zcela,
půjdu s tebou cestičkou,
třeba do kostela.
Já ti chlapče nevěřím,
sliby ty jsou plané,
až tvou věrnost prověřím,
tak ať se to stane.
Přečteno 423x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Giginka, jita.1965, Kačennka, isisleo, hezule, NikitaNikaT., Severka, poustevník Jirka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)