Služebník
Věrně sloužím svoji pani,
ač je někdy též zlou sani.
Nedoznám však žádné škody,
piji víno místo vody.
Řídím auto, nakupuji,
též ji jinak posluhuji.
Zapřu ji, či hosty vítám,
jako fretka pořád lítám.
Plat mám ale vskutku skvělý,
prémie na plány smělý.
Aby pani netratila,
v lůžku mi pak zaplatila.
Nemůžu se tomu bránit,
musím dobré místo chránit.
Jenom teďka uvažuji,
jak to ženě vyúčtuji.
Přečteno 456x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, jita.1965, floreciente, hezule, Tanzania, Mario de Janiero, Markéta G., carodejka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)