Pěkně jsi nás poučil a Špáďa to dovysvětlil, aby bylo jasno... :-))
11.07.2009 10:45:00 | poustevník Jirka
Chci upřesnit tvoji vizi,
ceny služeb v dnešní krizi.
Nabízím ti prostý skutek —
rozbor ceny prostitutek.
(Nejen podle síly zbroje
můžeš býti uspokojen.)
Salónní maj cenu pevnou:
Můžeš drahou nebo levnou —
stačí juknout na plagátky,
jak drahé si napla gaťky.
(Maj je pěkně vyfocené...
...Snad ti sedne nymfa v ceně.)
Co přijdou až k tobě domů,
cestovné chtěj' ještě k tomu,
ovšem ty, co daj i venku,
usmlouváš prý na stravenku.
(Se ti prachy vždycky smály? —
Na šlapky radš koukej z dáli!)
* * * * * * * * *
09.07.2009 13:32:00 | Špáďa
st
08.07.2009 19:47:00 | rybí prdy