:-))hlavně nepoplést a nepřidat vraní oko..
..padal by jsi ..hluboko.. :-)
11.07.2009 23:00:00 | isisleo
Kdekoho by zamrzelo ale ty máš záchranu v sobě :-)
11.07.2009 18:01:00 | Chancer
Jeden díl myrhy. Jeden díl santalu bílého. Půl dílu citronové kůry a jeden díl kůry vrby. Přidej několik kapek meduňkového oleje a zapal na dřevěném uhlí "o))
11.07.2009 10:14:00 | Iva Borecká
Nikdá mě neomrzí Tvůj humor, podání a zlehčování věcí... nikdy mne nepřestaneš překvapovat svou zásobou myšlenkovosti a nápaditosti, pokaždé se těším na projev, ten úsměv, co vždy mi vyčaruješ na rtech... jsi báječný!
10.07.2009 22:25:00 | NikitaNikaT.