Tvůj vtip, šarm... v tých dílkách vždycky na mne dýchá a já se pokaždé těším, až si zasejk náramně počtu, ač není mi do zpěvu a láska má... boj s ďáblem svádí, hraje si "hádej, kdo vydrží dýl" a já su zřejmě ta poražená... přesto mi Tvé dílko, radost udělalo. Děkuju, Psavče.
01.08.2009 21:09:00 | NikitaNikaT.
To je fakt, ale fotbálek by sis tam asi nezačutal, to možná spíš horolezectví nebo zdolávání propastí ;-)
27.07.2009 19:27:00 | Chancer
Ženské tělo má svou krásu
ale mužské zrovna tak
klidně by to ve tvé básni
mohlo býti naopak.
26.07.2009 22:04:00 | s.e.n