Úspěšní
Anotace: Kdo umí, ten umí.
Životní kariéra
Hospodského Franty babka,
byla v mládí známá šlapka.
Dneska je to nóbl dáma,
prý má titul bordelmáma.
Pasáček
Pásl ovce pasáček,
život mu dal na fráček.
Změnil způsob pasení,
snad to muži ocení.
Místo ovcí šlapičky,
cpe prachy do kasičky.
Cizinky on zapojil,
rád se občas ukojil.
Nebojí se rámusu,
hlavně život v luxusu.
Není u nás jediný,
známe další hrdiny.
Přečteno 393x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, poustevník Jirka, Xindy, Aliklat, 5thelement, Rikitan, staruska, Bíša, Házté, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)