Hospodyňka
Anotace: Nějak ta inspirace přijít musí.
Hospodyňka Franty milá,
ráda skládá básničky.
Sotva z lůžka vyskočila,
dala si tři skleničky.
Verše se jí potom daří,
s chutí dále rýmuje.
S lahví statně hospodaří,
něhu muži slibuje.
Franta jenom oči mhouří,
něha, ta se nepije.
Duše jeho se mu bouří,
zbyla mu jen rakije.
Přečteno 422x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hezule, jita.1965, enigman, divoska_jaja, Mbonita, stravla, Špáďa, Zefi, kikis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)