Tvá slova voní hříchem
K neřesti mě svádí
Já odpovídám tichem
Chci býti tvoji milou
To je vášeň mládí
Sex přece nejde silou
Jen vydrž ještě chvíli
Proč tvůj pohled chladí
Však za čas dojdeš k cíli
Ty nechceš déle čekat
Vím, že cit mě zradí
Zas mám se lásky lekat
Vzdor rychle ztratil sílu
Když se máme rádi
Tak měj se milý k dílu
Dílo sem, dílo tam... všecko má svůj čas... jindy krátký, jindy delší, ale city... se přecik také počítají, též kouzlo, pouto lásky...
11.10.2009 13:05:00 | NikitaNikaT.
Milý Psavče!
Tož tímhle dílem směle vpřed do druhé tisícovky na Literu!
Blahopřeji!
09.10.2009 00:50:00 | Špáďa
Rozhodování Krásné
Miloučké tohle čtení
počkám, až někdo zhasne
budu se trochu bát
emoce i strach cení
a tělo už má hlad
co to má znamenat??
je pravda to?? Či není??
rač budem rýmovat...
08.10.2009 20:02:00 | šuměnka