Zní to vtipně, ale ve skutečnosti by to mohl být... docela trpký život... kohosi. Jen obrazně přeneseno... zaobaleno...atd.
11.10.2009 13:09:00 | NikitaNikaT.
Občas musí příběh skončit blbě, protože jinak by to bylo proti přírodě :-))
09.10.2009 21:18:00 | poustevník Jirka
Tak tomu říkám sakra smůla
.. milovat se nechtěla, protože moc smrděla ..
ST!
09.10.2009 20:16:00 | jita.1965
Příště se zas těším na nějakou něžnější, psavče!
Padnout by mohla třeba do brlohu, umazaná být od kávince (vyrábí se z něj kavyt) a to šukání by mohla pojmenovat ve své mysli vznešenějšími a poetičtějšími výrazy.
Proti vulgárním termitům v básnich či poezii nic nemám, pokud je k jejich použití opravňuje "básnická licence", či plní nějaký účel; pak mají opodstatnění. V téhle básni mi připadá jejich užití samoúčelné, nic nešperkují ani nepointují, ani nezkvalitňují rým či zachraňují rytmus.
Ale chápu, taky ze mě občas vypadává něco podobného...
09.10.2009 00:07:00 | Špáďa