Anotace: Zalovil jsem v kalendáři z roku 1954 a našel celou řadu zastaralých, dnes už nepouživaných jmen. Pro Vaši informaci, Haštal slavil svátek 26. března.
Haštala má také Hapka
muzikálních genů řádka
kéž se v těle rozline.
Svůdník bude jistě taky
vždyť on není ledajaký
Haštal v jejich rodině...
04.11.2009 13:06:00 | šuměnka
Na Haštala sněhu plno
nechystej si ještě věno,
když už kvetou kytičky
do roka máš maličký
***
"přísloví" inspirované tvojí básní :o)
Jiří senior
03.11.2009 11:06:00 | j.c.
Mě bys okouzlil básní se jménem Neklan ..
ale ten v kalendáři myslím ještě je :o)
ST za Haštala!
01.11.2009 23:10:00 | jita.1965
Krásně a lehce čtivá.
Inu tak to někdy bývá
copak Haštal, ale každý z nás
rád by sváděl...
Dávám ST hlas.
01.11.2009 20:15:00 | Paulín