..jen jestli Tvá Tekla
není taky vzteklá??
řekni, by si klekla
a otčenáš řekla
to je cesta z pekla...
06.11.2009 17:48:00 | šuměnka
Tekla z pekla jednou hekla —
to když se jí noha smekla...
Na bradu si poté klekla.
Div že vzteky nevytekla!
Ale Psavce — nevypekla!
On jí na zem olej nalil
a těšil se, že by balil,
Teklu co po pádu změkla.
(Foukal by jí koleno.)
Tekla — to je břemeno!
04.11.2009 23:47:00 | Špáďa