To ony jen ze zásady
pořád křičí: „Tady, tady!“
Maj na mysli, že by rády
místo těžkat naše klády
a pít levné limonády
jely někam za poklady.
08.11.2009 18:14:00 | Špáďa
Co se týče malých vkladů
zbavíš Ty se prostě hadů.
Zase bude teplá strava
potěšení.. Tvoje klady
Věřím...dáš to dohromady!ST
08.11.2009 14:28:00 | Tanzania
I milovník zvířat
ten si umí hrát,
s hady,štíry,se slovy
a my jsme z něho hotový...
07.11.2009 08:41:00 | Květka Š.