Česlav
Anotace: Další pěkné jméno, Česlav se slavil 9. července.
Sotva Česlav ráno vstane,
už má plány nachystané.
Zamíří hned ke splavu,
bude svádět Svatavu.
Tohle děvče je moc milé,
prožije s ní krásné chvíle.
Svůdná je ta Svatava,
dajná je a laskavá.
Vášní se vám Česlav chvěje,
neví sám, co se s nim děje.
Srdci těžko poručí,
chce mít dívku v náruči.
Svatava je se vším svolná,
momentálně není volná.
Pozdě chodíš Česlave,
láska teď ti uplave.
A tak smutně domu pádí,
vzdychá, že jsou ženy hadi.
Jen si přiznej Česlave,
též máš srdce děravé.
Přečteno 375x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Rikitan, Juraj Hrom, jita.1965, KockaEvropska, vodnař, hezule, divoska_jaja, Zefi, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)