Kateřina
Anotace: A jak moc by se chtělo.
Mladou krásnou Kateřinu,
takhle dostat pod peřinu.
Já bych jí tam hladil, sváděl,
až do rána bych vyváděl.
Smůla se však na mě lepí,
ona mi hned facku vlepí.
Prý mám svoji paní doma,
zálety, to je pohroma.
Co jsem si vzal, to je moje,
nepřeje si ženské boje.
Mám též svoji polovičku,
pozvat večer na lahvičku.
Poslechl jsem její rady,
žena se netočí zády.
Skleniček pár jsme si dali,
potom jsme se milovali.
Ač má duše tiše pláče,
Kačka není pro ženáče.
Říkám vám to narovinu,
nesvedl jsem Kateřinu.
Přečteno 526x
Tipy 64
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, poustevník Jirka, Rikitan, šuměnka, strawbery, Íá, Boudicca, Stoneman, drsnosrstej kokršpaněl, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)