Krásně, velmi krásně jsi báseň napsal, mysleme dál a pišme o krásách přírody, smrt ještě pooooočká.
30.11.2009 19:34:00 | carodejka
Tvá poezie je tak úžasně veselá a radostná, že mně vždycky rozesměje. Škoda, že nemohu psát jako ty, rozverně a potutelně. Jedině do šuplíku. A to by byla škoda. Myslím, že si na to založím blog. Štve mně, že musím pořád myslet na vážné věci a přitom je kolem dokola tolik srandy.
28.11.2009 22:51:00 | Maura
*forever young**********st
28.11.2009 22:42:00 | rybí prdy