Vetřelec
Anotace: Docela milý vetřelec.
Vetřel se mi do srdíčka,
jeden hezký mládenec.
Právě teď mi hladí líčka,
bude skvělý milenec.
Rychle končí všechno krásné,
snad se chlapec nebojí.
Jeho zápal náhle hasne,
možná problém s výzbrojí.
Byla to jen malá chvíle,
přemůžeme váhání.
Ku pomoci mám se čile,
neodmítne vyzvání.
Vetřel se mi do srdíčka,
vetřel se mi do duše.
Zacvičila jsem mladíčka,
jako pravá Venuše.
Přečteno 331x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, snupicek, jita.1965, rezina, Rikitan, strawbery, Íá, Matty09, Zefi, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)