Zachtělo se Blankám pít, propily si vlastní byt. Dnes je čeká dražba právě, přijdou o vše velmi hravě. Doufám, že to nepotká v blankytu u Blanky tak skvělého básníka.
03.12.2009 23:33:00 | jaroslava anna
v parku cesta, v cestě jamka
kuličky hrá s námi Blanka,
hrál jsem,hrál,jak se to stalo?
kuliček mám náhle málo
důstojně, jak mladá laňka,
potupná to pro nás chvíle,
kuličky odnáší Blanka
a netváří se provinile
:o)
Jiří senior
03.12.2009 09:28:00 | j.c.
Neuspokojená Blanička ,
tráví svého básníčka,
stačí modrý prášeček,
hned jsi jako hřebeček
02.12.2009 19:07:00 | Kars
Jak blankytné nebe
oči blankytné
má moje Blanka
blanku však již né...ST! Tobě i všem Blankám..
02.12.2009 16:12:00 | Mario de Janiero