Krásně napsané a plně s Tebou souhlasím, je pravda, že jsme si letos s miláčkem řekli, ostatně jako každý rok, že největším, nejcennějším, dárečkem k nazaplacení jsme my oba, já pro něj on pro mne... Dárekčky jsme opět letos nakoupili všem a sobě jen tak po skromnu. Ovšem, aby to nebylo jen tak, skutečný dáreček mi pro miláčka ještě nepřišel... tedy ono to z jistých důvodů ještě není možné :o)
27.12.2009 10:02:00 | NikitaNikaT.
Šťastné a veselé prožití Vánočních svátků a radostný vstup do nového roku 2010 přeje Václav Kovalčík z Náchoda.
24.12.2009 15:35:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.