Anotace: Mnoho štěstí, zdraví a pohody po celý příští rok Vám všem přeje Psaveček. Múzy a múzáci už se třesou nedočkavostí.
Já Nový rok (nový rok také) počínala se Skácelem, ty vlastní básní, dobré. Tak vše nej do tohohle roku.
13.01.2010 21:04:00 | Rikitan
Jak na Nový rok, tak pocelý rok... vidím, Psavče, že múza Tě líbá na každičkém kroku, nebojím se tedy, že Tobě by někdy nápady chyběly. U Tebe je to prostě nemožné! :oD Věřím, že do Nového roku, vkročls správnou nohou a s partnerkou po svém boku, v pelíčku s mazlením a milováním :o) tak jako já s miláčkem, aby se náše pouto ještě více posílilo, aj když myslím, že už není jak jej více posílit, všecko splněno :o)
02.01.2010 10:26:00 | NikitaNikaT.
Moc milé přáníčko-děkuji! Nápodobně tobě!
Krásně psané-to já bych nesvedla-
no-teď jsem si zasteskla,
raděj Pa, pa!
31.12.2009 20:12:00 | s.e.n
Milane st****** PF 2010: spokojenost, zdraví, štěstí i všem okolo Tebe, kterým říkáš blízcí - ahoj**
31.12.2009 14:44:00 | rybí prdy