Špáďovi aj tobě po eSTéčku a každému do snu, jednu z kalendáře cérečku :-)
05.01.2010 07:22:00 | Kars
Ta lednová na obrázku
bílá je jak snížek,
únorová víc dá lásku,
březnová čte z knížek.
Dubnová ti ztropí žerty,
májová tě svede,
červnovou máš od puberty,
už po tobě jede!
Červencovou potkáš v lukách,
srpnová se prsí,
jak tě zhněte: Omdlíš v mukách!
Září přijde brzy...
...Polechtá tě babí nitkou.
Říjnová dá růžky,
padolistá s hlavou řídkou
vyprosí ti mušky.
Otáčej si v kalendáři
dívky jak je libo,
ať je duben, nebo září,
mysli na libido!
05.01.2010 02:21:00 | Špáďa
nehaž holky do šuplíku
když tak pěkně svádí
možná na zdi na hřebíku
vzbudí v tobě mládí :o))
ST!
05.01.2010 01:21:00 | jita.1965
Myslím, že je to rozumné, vždyˇˇt jsou stejně jen na papíře, tak co s nimi :o)
04.01.2010 22:35:00 | labuť