Domů spěchá Kateřina,
půvabná je to dívčina,
jak si kávu uvaří,
bude si číst ve snáři.
Erotické sny vám mívá,
ráno potom stává tklivá,
leží v lůžku samotná,
polštář její touhy zná.
Čeká svého srdce pána,
podle snů mu bude dána,
až on jednou zaklepe,
něhou přímo rozkvete.
Naděje ji zvolna mizí,
jenom smutek zatím sklízí,
slzičky má na tváři,
čte si stále ve snáři.
Škoda více času tratit,
tuhle knížku musíš vrátit,
život sny se neřídí,
lásku hledej u lidí.
Muže neupoutame ani snářem, ovšem... chce-li jinou, nezabráníme temu, chceme-li my muže, nacházeti je někdy těžké... báseň o Kateřině, co chtěla by muže. Jedna ho má, ale občas se po jiné dívá a ne jednou chtěl pozvat si jinou domů... Časy jdou dál, lidé snad... někdy se změní. Ale nevím, zdali se dokáže zabránit nevěře, přestože dva spolu žijí... a tak... je třeba hledat dál a třebas snít, či v náři si číst! :o)
04.02.2010 19:49:00 | NikitaNikaT.
Má mě rád, nemá mě rád; přefikne mě, nepřefikne;
je hetero? nehetero, teplouš či bisexuál? Hm,...
orvala jsem celou opretinu. Teď už opravdu nevím,
na čem jsem...
31.01.2010 17:08:00 | jehlaspichlas
parádní a erotické sny jsou fajn jen nesmí ležet v lůžku sama ST.
30.01.2010 10:23:00 | xoxoxo