Světák
Anotace: Chlap jak má být.
Koho svádí dívčí očka,
kdo všem říká, ty jsi kočka.
Tisíc kdo má lichotek,
též se snaží o dotek.
Není těžké k uhodnutí,
koho verše psáti nutí.
Všechny ženské přednosti,
básničkami pohostí.
Milovník je, ač je starý,
ženy to jsou božské dary.
Kdo by mohl namítnout,
neřest, že měl odmítnout.
Svíčkové snad babky staré,
srdce jeho je však jaré.
Není žádný hrubián,
prostě pravý bonvián.
Přečteno 489x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Rikitan, enigman, Lioness, drsnosrstej kokršpaněl, Špáďa, mírně kousavý králík, Markéta G., s.e.n, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)