Anotace: Je předvečer MDŽ, tak pánové nezapomeňte zítra na dobré vychování.
Krásný to svátek pro nás... já nádhernou kytku dostala a co bylo po tem? Mno jak jináč... dobré jídlo, mazlení, milování, společná sprcha, milostné hrátky a povídání... mno co, nestydím se za to, vždyť láska je krásná a že někdo to má každý den, jiný vůbec... jo, drazí přátele, to už jde mimo mě! :o) :o) :o) :o)
15.03.2010 08:53:00 | NikitaNikaT.
A já si myslela, že už si nikdo nevzpomene.
Krása, v rudé rdí se moje líce,
šlu Ti díků na tisíce... ST
08.03.2010 10:51:00 | Koza
polibky a milování to ženu vždy odzbrojí..a květiny doženou k pláči,někdy však i milá slůvka vyšeptaná z lásky stačí a pak vím že jsem ženou vytouženou ...hezké pro ženy k MDŽ..ST!
08.03.2010 09:13:00 | xoxoxo
Zní to oprabdu velmi optimisticky
07.03.2010 23:42:00 | ROMAN LOHNERT
opravdu - překlep
07.03.2010 23:42:00 | ROMAN LOHNERT