Pěkná! Koukám, že tu jsem se svým křestním jménem za začátečníka! :o))
23.03.2010 13:33:00 | Zasr. romantik
báseň je pěkná ale i trochu boje je v lásce třeba aby nezevšedněla a pak zas něha...paráda ST!
p.s..i nemravné básně mají své místo a jsou dost čtené i když si to leckterý rádoby puritán nechce přiznat nebo se za to stydí.Všichni většinou myslíme na sex ať už je jakkoli zaobalen vzletně nebo neslušne eroticky atd. chceme ho vždycky..Svět se okolo sexu točí i politici mají často větší moudro v kalhotách..tam nenapáchají tolik škod...i když kdo ví...
23.03.2010 08:08:00 | xoxoxo
Dostal jsem upravu mojí básničky, je kapku nemravná, proto se autor nechce prozradit, ale já si myslím, že i nemravná báseň má své právo.
vášní hoří tělo silně
chtělo by tě získat vilně
láká mě tvé pozadí
tvá prdel mne naladí
a šukal bych tě pilně!
23.03.2010 00:09:00 | Psavec
vzdávat se bez boje?
to by byla nuda
vždy když vyndáš hoboje
ona má být rudá...
22.03.2010 22:46:00 | zenge
Tas svůj meč, vojáku...
22.03.2010 22:33:00 | Chancer