Velikonoční úvaha
Anotace: Pomlázky jsou nachystané.
Ženu nikdy neuhodíš,
dnes však máš to právo,
pomlázkou jí neuškodíš,
navíc je to zdrávo.
Kraslici pak získáš, hochu,
něco na zahřátí,
každou zmrskej aspoň trochu,
jenom dnes to platí.
Tak se ženy usmívejte
i když zadek bolí,
další dny nás netrestejte,
jen chlebem se solí.
Přečteno 453x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, jita.1965, Pevya, Holis, Demedalex, poustevník Jirka, Maura, střelkyně1, ilona, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)