Podnikatel Karel
Anotace: Musí se ve velkém.
Karel vám chtěl podnikat,
kousek od Ostravy,
mezi snoby pronikat,
zná prý jejich mravy.
Tak mu říkám Karlíčku,
nedostaneš íčo,
on si nalil skleničku,
potom dodal číčo.
Víš, dnes slušnost překáží,
nezbohatneš, hochu,
vyznám se v té pakáži,
každý krade trochu.
Roků pět si odsedí,
konexe měl malé,
na svět se teď škaredí,
oni kradou dále.
Přečteno 354x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, BARBYE, Divoženka1, susana načeva, Oťas, Sima, jita.1965, s.e.n, Markéta Hl., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)