Když za okny pláče nebe, nejlíp je v pelechu, to se přece ví! ....hezké, moc...
12.11.2010 14:16:00 | Čardášová.babizna
rozumný nápad já šla hlídat vnoučka a mám mokro v botech a pes na mě čumí vyčítavě kam že jsem ho vyhnala :-)
17.05.2010 13:56:00 | Divoženka1
milování v dešti je skvělé...člověk zapomene i nadechnout se nad hladinou v tu extáz skvělou..zapomene na nečas..zůstane jen okouzlení v nás ST!!!
17.05.2010 13:55:00 | xoxoxo
Milá básenka... včera, tedy aj dnes, byla taková zima, že jsem nikam nešla. Chtěla jsem mezi lidi, že třebas někoho potkám, bo že mi někdo jen tak náhodně písne, třebas, že se jenom spletl... náhody maj přecik také své kouzlo a dokáží spojit lidi. ST! za Tvé dílko.
17.05.2010 08:09:00 | NikitaNikaT.
To je dobře,že se culíte:))-nakonec deštivé počasí je přínosem do pohody:)
16.05.2010 22:37:00 | CULIKATÁ