.
ve snaze držet se zbytků světla
a kroků nočních chodců
se nad rozpálenými střechami
mezi přiopilými komíny
vznáší vtíravá melodie
na kostelní věži
za cůpky visí půlnoc
a opatrně se odbíjí
na zapomenutých lucernách
se váhavě houpe radost
mírně prosolená
více méně uleželá touha
cloumá tepanými mřížemi
a spouští padací mosty
v žilách cukernatí krev
vášeň rytmicky protikává
usínajícím zpoceným městem
nad ránem se unaví i noční můry
a když usnou
konečně všem zaprší do snů
.
nádherný... spojilo se mi to s letošním Colors of Ostrava - i když z jiného kraje, dojmy se slily
27.07.2010 16:26:00 | drsnosrstej kokršpaněl
krásně prší.. noční můry šly z diskotéky a kdo zůstal u zhaslé lucerny na nábřeží.. tak jen zdraví a mizí.. šmrncnót se štatlem :)
17.07.2010 22:47:00 | J's ..