Naděje
Anotace: Když pocítíš co jsi už zapomněl.
když zahalen ve tmě
poznáš východ slunce
s krásným úsměvem
a hlubokým pohledem
dá ti poznat zapomenuté kraje
zapomenuté pocity štěstí
kdy láska rozprostírá se vědomím
až na pokraj rozkoše
není divu že,
tělo cítí úzkost
když slunce zapadá
a tma bude nekonečná
neNí divu pak, že
oceány kapek smutku, potkávají
myšlenky, jak hrají si v bludišti,
s touhou být na světle.
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)