Romantik
Anotace: .. mladý, nešťastný, sobecký a mrtvý
Pohlédl ke slunci
pohlédl do nebe
a panáka dopil
Pak své oči zavřel
(píchá to)
Znovu pohlédl
a oči zavřel
vzpomenul...
Vzpomenul
na den
který už nepřijde
na lásku
kterou...
("Alespoň zapláče a bude litovat.")
Následně skočil.
"áá.."
**
Dopis na rozloučenou ležel ve schránce.
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Iv, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)