Lehkým krokem, svěžím veršem, ale obsah nepodceň, psavec zase i když žertem, nutí jít na samou dřeň :-)
I když zdá se, že čas počká, rok přeletí jako den...
hříšná žena, stále kočka, k Bráně musí brzy.
Místo klíče, cestě k Ráji, utírá si slzy.
Zapomněla na pokání,
ON teď nemá slitování ...
14.08.2010 22:14:00 | Bambulka
Na vojně jsme při topení kouřícími kamny říkali:
"Radši smrádek, ale teplo."
A v životě často můžeme tvrdit:
"Radši hříchy, byť pak peklo."
13.08.2010 22:25:00 | Špáďa
Ač nejsem dívka,
a už vůbec ne mladá,
tvoje kousky já moc rád(a).
Dal jsem si tě Milane
mezi své oblíbené,
už dávno,
doufám, že se ti tam líbí, je tam vybraná společost.
13.08.2010 21:56:00 | Zasr. romantik