Když dva stárnou vedle sebe
stárnou stejně
je to peklo, jindy nebe
jsou však rádi,
že maj sebe.
02.09.2010 21:56:00 | s.e.n
Zamyšlenkové,... marně přemšlím, co k temu napsat... asik nic. Pač to může být takto, aj jináč... ST!
27.08.2010 10:59:00 | NikitaNikaT.
Pokusím se o rozbor básně:
Buď žena manžela krmí moc nebo málo,
či dává mu málo nebo moc,
s milencem je moc nebo málo,
a s manželem málo nebo moc!
Do baru chodí málo nebo moc,
a páruje se moc nebo málo,
tvary jí bují málo, nebo moc,
orgasmus má moc i trochu málo.
Už neví u koho málo, a kde moc,
chtěla by volat o pomoc,
jak křičet, moc nebo málo?
Jedno kolik dá .. Málo? Nebo moc?
Tak pošlete mi dva či tři chlapy na pomoc! :o))
25.08.2010 23:53:00 | Zasr. romantik