Anotace: Tahle básnička vznikla díky komentu Jana Šollera k básničce Dceruška.
stravla - A zase si za to budeme moc sami, to, že jich zde bude čím dál víc a víc.My sami.
V arabském světě nepotkáte ve kševtě jediného Vietnamce, Číňana, jen samý arabský obchodník.Nes.... si do vlastního hnízda a tak, ať se nám to líbí nebo né, začínají být lepší obchodníci nežli jsme my.:-(
To, že Arabové budou v Evropě časem vládnout, je již dnes více než jasné.A můžeme si za to opět My Sami!
Evropa i Amerika je v rozkladu, já to říkám pořád
a navíc je to psáno i v Bibli. ...bude vás jako hvězd na nebi...(Boží přislíbení Abrahamovi)
A také.Bůh uslyšel hlas chlapce..... .Vstaň, vezmi chlapce a pečuj o něj, já z hěho učiním velký národ.(1.Mojžíšova 21:17-18) :-( a nebo raděj :-)?, to ať si vybere, každý sám za sebe.
26.09.2010 14:25:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Moc pěkná.Žádný strach,prý do roku 2050,budou na světě převládat muslimové.
25.09.2010 21:02:00 | stravla
Lepší raděj s Obamou, s marťanem bych na to hleděl s obavou.Tykadla by mohla narůst, jak pokřivená halúz:-)
23.09.2010 11:14:00 | Jeněcovevzduchukrásného
To přijde dcera, že je v jiném stavu a matka se ptá,
kdo je otcem.
No přece ten, co se mu i prezidenti klaní.
A kdo to je?!
No přece neznámý vojín!!!
22.09.2010 23:52:00 | ota.pé