Psavečku, díky za Tvůj humor v ranečku,
opět jsi krásně pobavil, životu zrcadlo nastavil.
Tatík je to čiperný, jenom "trochu" nevěrný ;-)
04.11.2010 16:03:00 | Bambulka
Není to jen ženská krása, co muže zabíjí, oslňuje... máme spousty jiným zbraní :o) Tuším, že jistě víš, neb můj miláček je takřka denně studuje, odhaluje a rád zkoumá... ST!
03.11.2010 19:42:00 | NikitaNikaT.
Tatík,fakt je čiperka
to ví Kačka i Věrka
každá má s ním dvě děti
tatík se nedoplatí...
03.11.2010 14:18:00 | Květka Š.
To je ale čipera,nesmí se nechat okouzlit a musí odolat:)).Pacholek jeden neposedný!:)))
03.11.2010 13:45:00 | CULIKATÁ
:-D :-D pekne, pekne, az se smeji...ale takoveho chlapa bych domu tedy nechtela...
03.11.2010 11:41:00 | Veru