Jako skoro odborník se jen krčím. Pouštět kaprypřed svátky zpátky do vody je zaručený způsob popravy...
Už jenom pro ten teplotní šok a nedostatek potravy.
Ale básnička tradičně hezká.
28.02.2011 17:03:00 | Rikitan
hezká, vyloudila úsměv na líčku...
- umím si představit kluzkou kůži kapra a paličku
31.12.2010 12:47:00 | ni.va
usmívám se, jsi skvělý!
krásné a Veselé Ti přeji
ať kapra se i přejíš
ať chutná od hlavy až po ocas celý...:o))
23.12.2010 11:46:00 | šuměnka