Pro Milana k svátku
Anotace: Prchám na chatku a budu kapku pít a kapku se veselit. Všem Milanům přeji příjemný den.
Skládám báseň pro Milana,
když on svátek slaví.
Nechci tady slova planá,
tak mu přeji zdraví.
Štěstí se mu nevyhýbá,
nemoc ho nesouží.
Tělo ráno hned rozhýbá,
svěrač ještě slouží.
Verše se mu v hlavě rojí,
též nemravné rýmy.
Smutek on tak lidem hojí,
baví je ty šprýmy.
Nebudu ho vychvalovat,
vždyť ho znáte dosti.
Tak mu běžte gratulovat,
vždy jste milí hosti.
Přečteno 433x
Tipy 38
Poslední tipující: snupicek, Jeněcovevzduchukrásného, modrá..., s.e.n, Maryje..., Tanzania, Jiná, Mbonita, NikitaNikaT., jaroslava anna, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)